Општински одбор Социјалистичке партије Србије у Инђији најоштрије  осуђује понашање својих чланова Милорада Савића и Мирослава Вишњића, који су на друштвеним мрежама објавили непримерену фотографију начињену испред Дома Народне Скупштине Републике Србије, у време насилничких и хулиганских протеста.

Социјалисти Инђије најодлучније су против напада на институције Републике Србије и на председника Александра Вучића, са ставом да су последњи догађаји на улицама појединих градова у Србији, заправо, покушај насилног преузимања власти, због чега подржавају државне органе у предузимању свих неопходних мера за успостављање реда и спречавање хулиганског и насилног понашања.

Понашање двојице чланова Општинског одбора СПС Инђија је окарактерисано као неодговорно и неозбиљно, нарочито у тренутку када се Србија бори са корона вирусом Ковид-19 и када свако масовно окупљање може само да допринесе ширењу епидемије. Органи странке одмах ће реаговати и санкционисати овако непримерене поступке појединаца.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
ovde unesite svoje ime